SEM WERKT – HOORN
DE LUNCH
De feestdagen draaien om samen zijn en koesteren waar je dankbaar voor bent. Dat geldt natuurlijk ook voor werkgevers die hun personeel willen laten zien dat ze gewaardeerd worden. Vanuit die gedachte benaderden marketingbedrijf Sem Werkt ons. Zij wilden graag hun werknemers in het zonnetje zetten en vroegen ons of wij dit wilden regelen. Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen en dus gingen chef Jeroen Romanesko en maître Lonneke richting Hoorn.
De kantine werd het speelparadijs van Jeroen terwijl Lonneke aan de slag ging met de tafelaankleding. Het thema was goud en zwart, dus de gouden takken, kaarsen en kerstballen waren in overvloed aanwezig.
Toen alles gereed was werden alle medewerkers achter hun bureaus vandaan getrokken zodat het feestmaal kon beginnen. Vooraf was afgesproken welke wijnen er geschonken zouden worden, dus we vulden direct de glazen. Daarna was het tijd voor de eerste gang en terwijl alle collega’s lekker zaten te genieten, ging Jeroen verder met het bereiden van de andere drie gangen. Dit liep allemaal zeer vlot en al snel moest iedereen weer aan het werk. Jeroen en Lonneke ruimden alles weer op, zeiden gedag en lieten alle medewerkers met volle maag weer achter aan hun bureau.
HET MENU
ZALM
Venkel | aardappelkaantjes | bieslookolie
COQUILLE
Bloemkool | truffel ponzu
REE STOOF
Ree biefstuk | mosterdpeer | zuurkool | spruitblad | specerijenjus
GOUDEN KERSTBOOM
Chocola | lemon curd | bramen mousse